0-1 FGOIF
1-1 54.e Andreas Nydén
2-1 72.a Andreas Nydén (Gabi)
2-2 FGOIF

Genrep ikväll mot grannen Fellingsbro GoIF inför kommande div.4 premiär nästa fredag borta mot IF Eker. En match som var mållös i första halvlek efter en bra inledning av gästerna som starta matchen bäst. ESK kom in mer och mer och hade tagit över spelet något i slutet av första. Även i andra så börjar FGOIF piggast och 0-1 kommer efter några minuters spel då ESK inte får tag på bollen och de kan rulla in den i hörnet för en chanslös Sebbe. 1-1 Gör sen Nydén efter att Robin F stressat fram bollen i gästernas backlinje och Nydén sätter den också ut efter stolproten säkert. Efter detta så böljar spelet lite fram och tillbaka. ESK varvar bra perioder med att sen tappa iniativet och falla tillbaka. 2-1 målet gör Nydén på nick efter fint inlägg av Gabi från kanten. 2-2 kommer sen i slutet av matchen då en FGOIF forward kommer igenom på en långboll som mittbacken i ESK missbedömer något och Sebbe hinner inte ut på riktigt. Sett till hela matchen så är ett oavgjort resultat rättvist. Båda lagen hade vissa bra perioder då man fick tryck på motständarna och sen vände det åt andra hållet. Alltid härliga dueller mot Fellingsbro med tuffa men ärliga tag där vi måste våga kliva in, Ahmed visade mest hjärta och glöd idag och gjorde nog sin bästa match i ESK tröjan. Hussien har börjat hitta sin position mer och mer samt inhoppen från Gabi och David gav mersmak. Nu kom vi ur denna vecka utan förluster trots att inte spelet varit på riktigt på topp. Dax att sätta de chanser sen som vi väl skapar inne i boxen. Reservlaget genrepar imorgon mot Hovsta IF och sen väntar en träningsvecka innan allvaret är igång!

fre 6 apr 2007, 10:30 Ervalla SK - Fellingsbro Goif 2 - 3
tor 24 jun 2021, 19:00 Ervalla SK - Fellingsbro Goif 0 - 10